Help ons

Wilt u ook een bijdrage leveren aan de toekomst van kinderen in Zuid-Afrika? Dat kan! Op verschillende manieren zelfs.

Organiseer zelf een actie
Meehelpen kan altijd, want hoe meer geld we inzamelen, hoe meer gezinnen we kunnen helpen.

Wil je zelf een actie organiseren? Bijvoorbeeld op het werk, op school, in de kerk of het buurthuis? Heb je goede ideeen of suggesties voor nieuwe acties? Wil je meehelpen met acties die wij organiseren? Laat het weten, want alle hulp is welkom!

Collecte voor Masakhane
Wilt u in uw kerkgemeenschap een collecte voor Masakhane houden?

Hier vind u een brief voor de Diaconie. Indien gewenst en mogelijk, kunnen we op het moment van collecte aanwezig zijn met een informatie kraam of u wat materiaal toesturen.

Doneren

U kunt eenmalig geld overmaken of donateur worden door het machtigingsformulier  in te vullen en op te sturen naar:

Stichting Masakhane
Winterdijk 25