Help ons

Wilt u ook een bijdrage leveren aan de toekomst van kinderen in Zuid-Afrika? Dat kan! Op verschillende manieren zelfs.

Doneer

U kunt eenmalig geld overmaken of donateur worden door middel van een periodieke gift. Open hier onze folder met daarin een machtigingsformulier. Deze kunt u invullen en opsturen of mail de benodigde gegevens direct naar info@stichting-masakhane.nl.

Direct geld overmaken kan naar rekeningnummer NL51 TRIO 0197 8440 06
t.n.v. Stichting Masakhane, Gouda. Alvast bedankt!

Organiseer zelf een actie!

Zelf een actie organiseren is natuurlijk superleuk. Je vraagt aandacht voor het goede doel en het levert geld op voor de projecten. Een actie organiseren kan op het werk, op school, in de kerk of in de buurt.

• Sponsorloop of fietstocht. Laat elke kilometer sponsoren.
  • Markt of braderie. Verkoop spulletjes voor Masakhane.
  • Concert of theater. Verkoop kaartjes voor het goede doel.
  • Financiële bijdrage voor Masakhane in plaats van cadeaus op een verjaardag, huwelijksjubileum etc.
  • Collecte in een kerkdienst. We hebben standaard brieven beschikbaar die naar de diaconie gestuurd kunnen worden.

Als Masakhane kunnen we materiaal beschikbaar stellen, zoals banners, papieren folders, maar ook powerpointpresentaties en foto’s die te gebruiken zijn tijdens een actie. Ook komen we graag zelf langs om wat te vertellen over onze projecten.

Heb je zelf goede ideeën of suggesties voor nieuwe acties?
Wil je meehelpen met acties die wij organiseren?
Laat het weten via info@stichting-masakhane.nl, alle hulp is welkom!

Kom in actie voor de kinderen in Zuid-Afrika!